Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αυτά είναι τα έξι καλύτερα πόλο μπλουζάκια για το καλοκαίρι



Η σταθερή αξία των διακοπών.


Το καλοκαίρι δεν βγαίνει χωρίς polo. Θες γιατί έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας; Θες γιατί μεγαλώσαμε με τη νοοτροπία πως μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο από t-shirt; Όποια και αν είναι η απάντηση, το γεγονός είναι ένα: το polo είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την καθημερινή έξοδο.


Ειδικά τα polo με κορυφαία ποιότητα, είναι εκείνα που σε βγάζουν ασπροπρόσωπο τόσο τα μεσημέρια που βγαίνεις για καφέ, όσο και τα βράδια που πηγαίνει για ποτά. Απλά, στιλάτα, minimal και με χαρακτήρα, θα τα συνδυάσεις μοναδικά με τις βερμούδες σου ή τα chino παντελόνια. Αυτό όμως είναι και το καλύτερο της υπόθεσης. Ότι υπάρχει ένα polo για τον καθένα από εμάς. Ένα χρώμα ή σχέδιο που μας εκφράζει, με την διακριτική γοητεία των polo που έχουμε συνηθίσει από τα παιδικά μας χρόνια.


Στα 6 παρακάτω, θα βρεις κάτι από σένα. Διάλεξε το δικό σου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.