Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Βίντεο απίστευτης καραμπόλας 36 αυτοκινήτων στη Βραζιλία - Δύο νεκροί, δέκα τραυματίες



Tουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν όταν 36 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο στην Βραζιλία.


Η μοιραία προσπέραση φορτηγού προκάλεσε το δυστύχημα κοντά στο Σάο Πάολο. 


Ο οδηγός φορτηγού που μετέφερε χρώματα επιχείρησε να προσπεράσει άλλο φορτηγό, που μετέφερε μέταλλα, πάνω σε γέφυρα. Φορτηγά και ΙΧ πήραν φωτιά και μετατράπηκαν σε σωρούς από φλεγόμενες λαμαρίνες. 


Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το ένα από τα δύο θύματα έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητό του που είχε πάρει φωτιά και χτυπήθηκε από άλλο όχημα. Το δεύτερο θύμα κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα δύο φορτηγά.  

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.