Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΧΩΡΑ




Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η χώρα, σήμερα Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Εξ αυτού, ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό καθώς ακινητοποιημένα είναι τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όπως ανακοίνωσαν τα Σωματεία εργαζομένων σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.


Επιπλέον, λόγω της απεργίας, δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και τον προαστιακό σιδηρόδρομο.


Λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12:00 με 15:00, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων.


Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, η οποία θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση πλατεία Κλαυθμώνος στις 12:30 και πορεία προς τη Βουλή. Τις ίδιες ώρες στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία.

''The New Daily Mail'' 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.