Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Δημοσίευμα σοκ: Νεκρός από ναρκωτικά ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς»;




Υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σίριαλ Καφέ της Χαράς Ο Μανωλάκης, κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσιόλας, υποδυόταν τον γιο του Χάρη Ρώμα στην σειρά που τσάκιζε σε τηλεθέαση και συνεχίζει παρά τις εκατοντάδες επαναλήψεις να αγαπιέται από το κοινό. Κυρίως το νεανικό.


Ο ηθοποιός εδώ και χρόνια δεν είναι στην πρώτη γραμμή. Έχει επιλέξει έναν πολύ διαφορετικό δρόμο, συνεχίζοντας ωστόσο την υποκριτική.


Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» μιλώντας για την μετά «Καφέ της Χαράς» εποχή, ξεσπάει για τα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει από χρήση ναρκωτικών.


«Όχι, δεν ισχύει. Αν σου πω τι έχω διαβάσει για μένα, έχω μάθει πράγματα που δεν ήξερα ποτέ… Πάρα πολλά. Φοβερά πράγματα. Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.


Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό.


Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και θα σου κολλήσει και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή σου.


Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά.»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.