Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Τον σταύρωσαν σε δέντρο και τον άφησαν να κρέμεται γιατί είχαν οικονομικές διαφορές




Το αποτροπιαστικό περιστατικό έγινε στην Αλμπουκέρκη των ΗΠΑ – Προσοχή σκληρές εικόνες

Η Πολιτεία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ θεωρείται μία από τις πλέον βίαιες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς είναι το ένα από τα σημεία εισόδου όλων των ειδών οι παράνομες δραστηριότητες από και προς το Μεξικό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με κτηνώδεις ιστορίες δολοφονιών κυρίως από τα καρτέλ των περιοχών.


Aποτροπιασμό προκαλεί video που δημοσίευσε το krqe.com στο οποίο και παρουσιάζεται η κυριολεκτική σταύρωση ενός άνδρα στην πόλη της Αλμπουκέρκης στο Νέο Μεξικό


Το θύμα, Jose Duran, εντόπισε ένας εργαζόμενος της πολιτείας σε μία απομακρυσμένη περιοχή με δέντρα, καρφωμένο σε ένα δέντρο. Ο Υπάλληλος αμέσως μόλις αντίκρισε το αποκρουστικό θέαμα έσπευσε να φωνάξει βοήθεια για τη διάσωση του Jose Duran. Το βίντεο προήλθε από την κάμερα ενός εκ των διασωστών.


Ο Duran ενώ ήταν ακόμα καρφωμένος στο δέντρο σφάδαζε από τους πόνους αλλά κατάφερε να δώσει κάποια στοιχεία στους διασώστες. Στη συνέχεια ομολόγησε πως τον έδεσαν στο δέντρο δύο άνδρες έπειτα από οικονομική διαφορά που είχαν. Στο νοσοκομείο ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση, ενώ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι όπου αφού έκανε αναπαράσταση του περιστατικού εξήγησε πως έχει εμπλακεί σε «μία άσχημη υπόθεση κτηματικής περιουσίας».

Δείτε  το  βιντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.