Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία και στην Αθήνα -Πού υπάρχουν προβλήματα: Πού θα σαρώσουν ισχυρά φαινόμενα




Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Έντονα φαινόμενα σαρώνουν πολλές περιοχές - Πού εντοπίζονται προβλήματα - Πού θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ώρες καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Με άγριες διαθέσεις μας αποχαιρετά ο Αύγουστος. Ισχυρά φαινόμενα πλήττουν από την Τρίτη (29/08/2017) πολλές περιοχές τη χώρας προκαλώντας προβλήματα. Η κακοκαιρία έφτασε και στην Αθήνα, όπου από το πρωί της Τετάρτης (30/08/2017) βρέχει σε πολλές περιοχές, ενώ η θερμοκρασία έχει σημειώσει «βουτιά».

Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, σήμερα, Τετάρτη (30/08/2017) βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν το πρωί... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.