Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Καλά νέα! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τα αδέσποτα




Eίναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που δύο μεγάλοι φορείς,  η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και κυρίως η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ομόφωνα κατέληξαν  σε μια  στρατηγικής σημασίας πρόταση για μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα.


Είναι η πρώτη φορά που προτείνεται ένα ολοκληρωμένο  σχέδιο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο, και όχι  “λύσεις ” αναποτελεσματικές, αποσπασματικές ή “λύσεις” εις βάρος των ζώων , όπως γινόταν μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα για ολόκληρες δεκαετίες η κατάσταση να παραμένει το λιγότερο στάσιμη,  αν όχι επιδεινούμενη.


A-ΨΗΦΙΣΜΑ


Είναι πλέον στο χέρι της Κυβέρνησης και των αρμοδίων υπουργείων  να αξιοποιήσει τη γνώση,  την εμπειρία , την τεχνογνωσία  ιδίως των φιλόζωων πολιτών , πάντα  υπό το πρίσμα του σεβασμού της ζωής των ζώων αλλά και της κοινωνίας , και μεθοδικά αλλά  κυρίως με συνέχεια στο έργο της να πάρει  τις γενναίες και ριζοσπαστικές αποφάσεις που απαιτούνται με βάση το προτεινόμενο σχέδιο .




Είναι η πρώτη φορά  – στο δεύτερο ψήφισμα της Ημερίδας= , που η Κ.Ε.Δ.Ε ,  η Ένωση όλων των Δήμων της χώρας με τον πιο επίσημο τρόπο καταδικάζει πρακτικές εις βάρος των ζώων , την στοχοποίησή τους , καταδικάζει την αθλιότητα των δημοτικών κυνοκομείων  και παροτρύνει και δεσμεύει θα λέγαμε τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές να ακολουθήσουν λύσεις οικονομικά εφαρμόσιμες , με άμεσα αποτελέσματα  και κυρίως λύσεις που απαιτούν την αλλαγή της μέχρι σήμερα  αντίληψης  στην αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων.


Β ΨΗΦΙΣΜΑ


Η Ομοσπονδία μας σαν θεσμικό όργανο και τα σωματεία της με την εθελοντική , ανιδιοτελή και συνεχή  δουλειά τους  παντού , όπου κτυπάει η καρδιά των αδεσποτων , θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα τους με κάθε τρόπο και μέσο , επιστημονικά , ουσιαστικά και αποτελεσματικά  και προπάντων ρηξικέλευθα  για να αλλάξει η χώρα μας σελίδα στην υπόθεση των ζώων .


Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.