Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Διαλύονται τα ΣΚΟΠΙΑ - Μοναδική ευκαιρία για την ΕΛΛΑΔΑ...




Μια ευκαιρία παρουσιάζεται για την Ελλάδα για να βγει νικήτρια στο θέμα των Σκοπίων Οι εξελίξεις εντός Σκοπίων είναι ραγδαίες και οδηγούν σε ομοσπονδία μεταξύ Σλάβων και Αλβανών, ωστόσο δεν αποκλείεται να ενταχθούν και άλλες εθνικές μειονότητες.


Ήδη οι Αλβανοί είναι το 30% του γενικού πληθυσμού και διεκδικούν καθεστώς ισοτιμίας με τους Σλάβους των Σκοπίων. Επιπλέον, η Βουλγαρία θεωρεί Βούλγαρους τους Σλάβους, με μεγάλο αριθμό Σκοπιανών να επιθυμούν τη βουλγαρική υπηκοότητα.


Την πρόβλεψη του για την ομοσπονδοποίηση των Σκοπίων είχε κάνει και ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τονίζοντας ότι υπάρχει πιθανότητα διάσπασης ανάμεσα σε Αλβανία και Βουλγαρία, ενώ πρόσφατα, ο Πρόεδρος του Βουλγαρικού Πρακτορείου Ειδήσεων Κρασιμίρ Ουζούνοφ, σε δηλώσεις του είχε υπογραμμίσει ότι τα Σκόπια οδηγούνται με γοργούς ρυθμούς προς αυτόν τον δρόμο.


Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει τις αλλαγές εντός των Σκοπίων και να φανερωθεί η αλήθεια.


Ένα κράτος με πολλές εθνικότητες, δεν μπορεί να συνεχίζει να αυτοχαρακτηρίζεται «Μακεδονικό» και επιπλέον, θα πρέπει η χώρα μας να πάρει την πρωτοβουλία και να ζητήσει μια απογραφή πληθυσμού, ώστε να μαθευτεί και επίσημα πόσοι αποτελούν την ελληνική μειονότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.