Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2017 – «Υγεία και Σωματική Άσκηση» (video)



Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου είναι η 4η Φεβρουαρίου, και για το 2017 το βασικό σύνθημα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης του κοινού, καθώς και της προώθησης της ιδέας του προληπτικού ελέγχου, είναι «Υγεία και Σωματική Άσκηση».


ΜΠΟΡΩ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


Όπως κάθε χρόνο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία πραγματοποιεί δράσεις σε όλη την Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και φέτος πέντε Ελληνες πρωταθλητές, ο Πύρρος Δήμας, ο Ηρακλής Δεσκουλίδης, ο Γιώργος Τρέμος, ο Χρήστος Κάπελλας και η Χριστίνα Χαντζή-Νεάτκ, απαντούν σε καίριες ερωτήσεις και  υπογραμμίζουν τη σημασία της σωματικής άσκησης για τη διατήρηση της υγείας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων στην Αθήνα, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία διοργανώνει εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση του κοινού με τη στήριξη των παραρτημάτων της στην Πλατεία στο Μοναστηράκι και στο Golden Hall, από ώρα 11:00 έως 16.00.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.