Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

To νέο supercar του Ρούνεϊ




Με νέο supercar, μία Bentley GT, εμφανίστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την εφηβεία του, όταν αγωνιζόταν στην Έβερτον, ο Γουέιν Ρούνεϊ λάτρευε τα πολυτελή αυτοκίνητα. Αφού, λοιπόν, η καριέρα του πήρε τα... πάνω της, ειδικά μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε πραγματικότητα τα όνειρά του.


Ξεκίνησε με κάτι φθηνό, καθώς αγόρασε ένα Ford Ka για να ακολουθήσουν πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Aston Martin, Mercedes και Cadillac, τα οποία δε θα αγοράζαμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, το έχει... παρακάνει, καθώς τον έχουμε δει με BMW i8, Audi Q7 και Range Rover Sport.

Ωστόσο, αυτή τη φορά μετέβη στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ με μία Bentley GT. Αυτό είναι το νέο supercar του διεθνούς στράικερ, το οποίο κοστίζει 250 χιλιάδες λίρες και αποτελεί το τέταρτο που έχει οδηγήσει μέσα σε τρεις εβδομάδες.


Βέβαια, ίσως έτσι ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» θέλησε να γιορτάσει το γεγονός ότι ξεπέρασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον κι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.