Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Πώς συνελήφθη ο μακελάρης του Reina - Δεν απομακρύνθηκε ποτέ από την Κωνσταντινούπολη




Δεν απομακρύνθηκε ποτέ από την Κωνσταντινούπολη​ ο μακελάρης του Reina, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, σε διαμέρισμα της πόλης.


Ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποβ (Abdulkadir Masharipov), που είναι το όνομα του μακελάρη, όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, παρακολουθείτο τις ώρες που προηγήθηκαν της σύλληψής του. Ο μακελάρης εντοπίστηκε στη συνοικία Esenyurt, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης.


Ο δράστης ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με τρεις γυναίκες – για αντιπερισπασμό- και τον ανήλικο γιο του, τον οποίο είχε απαγάγει από τη γυναίκα του. Η σύζυγος του Μασαρίποβ δήλωσε άγνοια στις τουρκικές Αρχές για τις σχέσεις και την εμπλοκή του άνδρα της στο φερόμενο Ισλαμικό Κράτος.

Συνολικά στην επιχείρηση για τη σύλληψή του Μασαρίποφ στην περιοχή Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης  συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί.


Ο Μασαρίποφ φαίνεται πως προέβαλε αντίσταση, καθώς η αστυνομία έχει δώσει φωτογραφίες από τη σύλληψή του, στις οποίες το πρόσωπό του είναι εμφανώς χτυπημένο, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία, τον πατούν με το κεφάλι στο πάτωμα. 


Ο δράστης κατηγορείται ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σκότωσε 39 ανθρώπους και τραυμάτισε 65, όταν εισέβαλε σε πολυτελές κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο συχνάζει η υψηλή κοινωνία της περιοχής.



"Τα συγχαρητήρια στις Αρχές"

Τα συγχαρητήριά του προς την τουρκική αστυνομία για τη σύλληψη εξέφρασε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Νουμάν Κουρτουλμούς. «Συγχαίρω την αστυνομία μας για τη σύλληψη του δράστη της σφαγής στο Ορτάκιοϊ. Ο πόλεμός μας με την τρομοκρατία και τις δυνάμεις πίσω από αυτή, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κουρτουλμούς, που εκτελεί και καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της τουρκικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.