Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Γερμανία: 8χρονη έβαλε διαφήμιση για πώληση του εαυτού της έναντι 45.000 δολαρίων




Όταν μία αγγελία για πώληση ενός νεαρού κοριτσιού κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η αστυνομία διερεύνησε αμέσως τους γονείς της. Όπως αποδείχθηκε όμως πίσω από την προσφορά κρυβόταν ένας πολύ νεότερος εγκέφαλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Westfalen-Blatt στη Γερμανία, ένα 8χρονο κορίτσι πρόσφερε προς πώληση τον εαυτό της στην ιστοσελίδα για shpock.com για $ 45.448, συμπεριλαμβανομένης και μία φωτογραφία του εαυτού της. Ένας άνδρας που είδε την αγγελία, ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.


Η αστυνομία στη συνέχεια έψαξε το σπίτι των προσφύγων στο Λόχνε στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, όπου η κοπέλα από την Λίβανο ζει μαζί με τους γονείς της και τα αδέρφια της τα τελευταία 2 χρόνια. Οι αξιωματικοί κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ενώ η Πρόνοια πήρε το κορίτσι και τα δύο αδέρφια της, ηλικίας 3 και 12 ετών.


Όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές, το κορίτσι είπε ότι αυτή ανάρτησε τη φωτογραφία και την προσφορά. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει την αγγελία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.