Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! Πιλότος τρεκλίζει πριν μπει στο αεροπλάνο! Βίντεο και... απόλυση




Ένας ινδονήσιος πιλότος, το ακατανόητο μήνυμα του οποίου είχε προκαλέσει πανικό στους επιβάτες πριν από την απογείωση και ο οποίος είχε νωρίτερα βιντεοσκοπηθεί να τρεκλίζει στη διάρκεια των ελέγχων ασφαλείας, απολύθηκε, ανακοίνωσε η ινδονησιακή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Citilink.


Αυτή η θυγατρική της εθνικής ινδονησιακής αεροπορικής εταιρείας Garuda διευκρίνισε πως δεν έχει ακόμη προσδιορίσει αν ο 32χρονος πιλότος Τεκάντ Πούρνα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών τη στιγμή του περιστατικού, που σημειώθηκε την Τετάρτη.


Εικόνες από τις κάμερες επιτήρησης που αναρτήθηκαν στο YouTube δείχνουν τον Τεκάντ Πούρνα να δυσκολεύεται πολύ τη στιγμή που περνάει, την Τετάρτη, τους ελέγχους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Σουραμπάγια, στο ανατολικό τμήμα του νησιού της Ιάβας, όπου είχε φθάσει με καθυστέρηση για να αναλάβει το πηδάλιο μιας πτήσης με προορισμό την Τζακάρτα.



Στο βίντεο, ο τριαντάχρονος μοιάζει να παραπαίει, αφήνει επανειλημμένα να του πέσουν από τα χέρια τα πράγματά του και οι αστυνομικοί που χειρίζονται τον σαρωτή ακτίνων Χ αναγκάζονται να τον βοηθήσουν.


Δείτε το σοκαριστικό βίντεο


Δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!


Τον συναγερμό σήμαναν επιβάτες μέσα στο αεροπλάνο, τρομαγμένοι από το ακατανόητο μήνυμα του πιλότου που δεν μπορούσε να αρθρώσει κανονικά τις λέξεις. Τελικά η πτήση απογειώθηκε με καθυστέρηση και άλλον πιλότο, όμως πολλοί επιβάτες αρνήθηκαν να παραμείνουν σ' αυτή.


«Τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας είναι επαρκή για να δραστηριοποιηθεί η διεύθυνση και να απολύσει τον πιλότο», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μπένι Σίγκα Μπουταρμπουτάρ.



«Στις αερομεταφορές, έχουμε τη φιλοσοφία του 'μηδενικού λάθους'», πρόθεσε διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε εξαιτίας του περιστατικού αυτού ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Άλμπερτ Μπουρχάν.


Η Ινδονησία έχει φτωχές επιδόσεις στον τομέα της αεροπορικής ασφάλειας. Τον Δεκέμβριο 2014, ένα Airbus A320-200 της AirAsia συνετρίβη στη θάλασσα της Ιάβας μισή ώρα μετά την απογείωσή του από τη Σουραμπάγια για τη Σιγκαπούρη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 162 άνθρωποι.

Δείτε Επίσης

Ο Αρκάς αποχαιρετά το 2016 όπως... του αξίζει με 6 σκίτσα - ΔΕΙΤΕ τα και γελάστε αφοβα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.