Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ελληνικό νησί στους 50 κορυφαίους προορισμούς για διακοπές το 2017




Το κυκλαδονήσι που αναδεικνύει το «Travel & Leisure» ως top επιλογή

Το έγκριτο νεοϋορκέζικο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure εξέδωσε την ετήσια λίστα του με τους 50 κορυφαίους παγκοσμίως προορισμούς για να ταξιδέψετε το 2017. Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί το οποίο διακρίθηκε στην 34 θέση. Η συγκεκριμένη λίστα, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το περιοδικό, δημιουργήθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα και σε συνεργασία με ταξιδιωτικούς συντάκτες και ειδικούς ταξιδιών ανά τον κόσμο αλλά και βάσει κορυφαίων openings μεγάλων ξενοδοχείων και top εστιατορίων διεθνώς.

Η Φιλαδέλφεια τους τελευταίους μήνες σημειώνει σημαντική ανάπτυξη

Οι προορισμοί που συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις του Travel & Leisure –πέραν του γεγονότος ότι λαμβάνεται υπόψη η τρέχουσα ειδησεογραφία και τα παγκόσμια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς τα οποία και επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές επιλογές του κοινού– προτάθηκαν και με ακόμη έναν επιπλέον γνώμονα: γιατί να επισκεφτεί κανείς ξανά έναν προορισμό που έχει ήδη επισκεφτεί. Σε αυτήν την κατηγορία, για παράδειγμα, συμπεριλαμβάνεται η Φιλαδέλφεια, η οποία εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της με την ταχύτητα ανάπτυξης και εξέλιξης που σημειώνει τους τελευταίους μήνες.

Επιλέξτε το Βελιγράδι ως τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό σας

Σημαντικός παράγοντας υπήρξε και το γεγονός ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξιδεύουν για να γνωρίσουν την γαστρονομική κουλτούρα του εκάστοτε προορισμού, στους οποίους προτείνονται περιοχές όπως το Όσλο για την κουλτούρα του στον καφέ, το Βελιγράδι για τις craft μπύρες, η Valle de Guadalupe για τα πολυπόθητα, μεξικάνικα κρασιά αλλά και η Ιερουσαλήμ για την παραδοσιακή Levantine κουζίνα.

Το Όσλο φημίζεται για την κουλτούρα του στον καφέ

Με τους προορισμούς που επιλέγονται για χαλαρές διακοπές σε ένα άνετο resort και βουτιές σε παραδεισένια, κρυστάλλινα νερά να συνεχίζουν να βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών, το Travel & Leisure δίνει επιπλέον λόγους και αφορμές για να βρεθεί κάποιος σε αυτούς όπως η πρώτη Μπιενάλε Τέχνης που θα διοργανωθεί το 2017 στη Χονολουλού, τα εκπληκτικά κρυφά μουσεία της Μάλαγα αλλά και η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γαστρονομική σκηνή του Tofino, στο νησάκι Βανκούβερ στον Καναδά.


Μάθετε ποιος ελληνικός προορισμός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Travel & Leisure στο www.greekguide.com








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.