Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη Φλόριντα και «κλειδώνει τη νίκη»




Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Τραμπ συγκεντρώνει 217 από τους 270 εκλέκτορες

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τις Πολιτείες κλειδιά της Φλόριντας και της Βόρειας Καρολίνας καταφέροντας ένα πολύ ισχυρό πλήγμα στη Δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα.


Η Φλόριντα και οι 29 εκλέκτορές της περνούν συνεπώς και πάλι στους Ρεπουμπλικανούς. Το 2012 στην πολιτεία αυτή είχε επικρατήσει ο Δημοκρατικός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.


Οι δηλώσεις του υποψηφίου Τραμπ κατά των μεξικανών μεταναστών δεν τον εμπόδισαν συνεπώς να κερδίσει σ' αυτή τη νοτιοανατολική Πολιτεία όπου η κοινότητα των ισπανοφώνων έχει μαζική παρουσία.


Λίγο βορειότερα, η Βόρεια Καρολίνα και οι 15 εκλέκτορές της περνούν επίσης στον μεγιστάνα των ακινήτων. Η παραλιακή αυτή Πολιτεία ήταν ρεπουμπλικανική ήδη κατά την επανεκλογή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.


Μ' αυτές τις δύο σημαντικές νίκες, ο Τραμπ συγκεντρώνει 217 από τους 270 εκλέκτορες που είναι απαραίτητοι για να εγκατασταθεί στο Οβάλ Γραφείο. Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία ελπίζει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, διαθέτει από την πλευρά της 202 εκλέκτορες.

Δείτε Επίσης 

Το ξανθό γένος πουλάει στους Τούρκους σύγχρονα α/α συστήματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.