Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ! Οι ΚούρδοιΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ! Ο ρόλος των ΗΠΑ...



H Τουρκία μετράει ως ώρας δεκάδες νεκρούς στρατιώτες,και ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία πολυ δυσάρεστη έκπληξη όταν διαπίστωσαν πως για τους νεκρούς τους υπαίτιοι ήταν πύραυλοι αμερικάνικης παραγωγής.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις τελευταίες δυο μέρες οι τουρκικές δυνάμεις, δέχονται χτυπήματα από την πλευρά των Τούρκων με πυραύλους τύπου Tow, αμερικανικής κατασκευής.


Να σημειωθεί πως η κουρδική πλευρά εκτός από πυραύλους  και τεθωρακισμένα αμερικανικής προέλευσης κάτι που δυσαρεστεί και θυμώνει τους Τούρκους.

Δείτε Επίσης 

Ουδέν κακό αμιγές καλού, όλα γίνονται για κάποιο λόγο, κάθε εμπόδιο σε καλό και τα τοιαύτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.