Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Με αίμα βάφτηκε η Black Friday στις ΗΠΑ




Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός την ώρα που περίμενε στην ουρά, ενώ ο δεύτερος σκοτώθηκε για μια θέση πάρκινγκ

Παράνοια. Με αίμα βάφτηκε η Black Friday στις ΗΠΑ, όταν δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν.

AdTech Ad

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ένα άτομο σκοτώθηκε έξω από υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ειδών ρουχισμού «Macy’s» στο Νιού Τζέρσεϊ, ενώ σε μια δεύτερη περίπτωση μια θέση πάρκινγκ στο υποκατάστημα «Walmart» στη Νεβάδα, ήταν η αιτία να πέσει νεκρός ένας δεύτερος άνθρωπος.

Στη Νεβάδα όλα ξεκίνησαν με έναν διαπληκτισμό για μια θέση πάρκινγκ με τον δράστη να πυροβολεί τον συμπολίτη του, ενώ στο υποκατάστημα “Macy' s” και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ακούστηκαν πυροβολισμοί την στιγμή που έξω από το κατάστημα είχε μαζευτεί πλήθος κόσμο.

Από τους πυροβολισμούς ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ ένας 26χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

“Έχει αρχίσει να γίνεται τρομακτικό" δήλωσε μια καταναλώτρια, που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο του Νιού Τζέρσεϊ όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Η Black Friday είναι μια αμερικάνικη ιδέα που ακολουθεί την «Ημέρα των Ευχαριστιών».

Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερις μέρες μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών, που φτάνουν μέχρι και το 80% - 90%.

Δείτε Επίσης 

Η πιο άθεη χώρα στην Ευρώπη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.