Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο δεκάλογος του μεθυσμένου




1. Εάν δεις κάποιο φίλο να πίνει, βοήθησέ τον. 


2. Αγάπα το μπουκάλι σου ως εαυτόν. 


3. Το ποτό είναι σαν τις γυναίκες. Όσο προσπαθείς να το κόψεις, τόσο περισσότερο το θέλεις. 


4. Μην αφήνεις για αργότερα αυτό που θα μπορούσες να πιεις τώρα. 


5. Το ποτό είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. 


6. Ο έχων δύο μπουκάλια τα πίνει και τα δύο. 


7. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε είδος θερμαντικού το χειμώνα. Ένα σφηνάκι βότκα κάνει όλη τη δουλειά. 


8. Εάν ο πατέρας σου σε χτύπησε διότι έμαθε ότι χτες βράδυ ήπιες πολύ, μην το σκέφτεσαι. Σκέψου πόσες φορές θα μπορούσε να το είχε κάνει πιο πριν. 


9. Αν τα βλέπεις όλα θολά, πιες ακόμα ένα ποτήρι βότκα. Αν ακόμα τα βλέπεις θολά, θα μπορούσες απλά να σκουπίσεις τα γυαλιά σου. 


10. Εάν κάποιο βράδυ πας σπίτι σου και διαπιστώσεις ότι ο δρόμος της γειτονιάς σου είναι τετραπλής κατεύθυνσης, μην κουράζεις το μυαλό σου με το να αναρωτιέσαι πώς έγινε. Απλά τα βλέπεις όλα διπλά. 

Δείτε Επίσης

                                  ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Καπνίζεις ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.