Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Χόλυγουντ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο διάσημου ηθοποιού - Τον «πολτοποίησε» το τζιπ του (video)




Ο Άντον Γιέλτσιν, ο 27χρονος ηθοποιός διάσημος για τον ρόλο του ως Τσέχοφ στις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες «Star Trek», σκοτώθηκε νωρίς την Κυριακή 19 Ιουνίου, όταν το αυτοκίνητό του κύλησε και τον «πολτοποίησε» σε έναν τοίχο του σπιτιού του, είπε η αστυνομία.

Ο Γιέλτσιν, που γεννήθηκε στη Ρωσία, πέθανε λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) καθώς αφότου βγήκε από το αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει σε ανηφόρα στο σπίτι του με μεγάλη κλίση και το οποίο κύλισε προς τα πίσω, δήλωσε η Τζένι Χάουζερ, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες. «Το αυτοκίνητο τον κάρφωσε μεταξύ ενός τοίχου από τούβλα και ενός φράχτη ασφαλείας και το τραύμα οδήγησε στον θάνατό του», είπε η Χάουζερ.



Όταν ο Γιέλτσιν δεν εμφανίστηκε στην πρόβα στην οποία αναμενόταν, φίλοι του έσπευσαν σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό, διευκρίνισε η εκπρόσωπος. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος αλλά τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, πρόσθεσε.

Ο νεαρός ηθοποιός ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσέχοφ στη διάσημη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας “Star Trek” που είχαν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2009 («Star Trek»), το 2013 («Star Trek into Darkness») και η τελευταία, «Star Trek Beyond», η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Ιουλίου. Είχε επίσης εμφανιστεί σε αρκετές άλλες ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά «Huff».


Ο Γιέλτσιν γεννήθηκε στη Ρωσία από γονείς, επαγγελματίες του πατινάζ πάγου, οι οποίοι μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν αυτός ήταν ακόμη μωρό.

Νωρίς στην καριέρα του, όταν ήταν ακόμα έφηβος, τράβηξε το βλέμμα πολλών όταν εμφανίστηκε με τον Άντονι Χόπκινς στην ταινία «Hearts in Atlantis» (2001) και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στο «House of D» (2004).


Είχε επίσης υποδυθεί το ρόλο του Τζέικομπ Κλάρκ στη τηλεοπτική σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ “Taken” και είχε εμφανιστεί στις πασίγνωστες ταινίες “Terminator”, “Salvation”, “Charlie Bartlett”, “Fright Night”, “Like Crazy”, και “Only Lovers Left Alive” μεταξύ των ετών 2007 και 2013.




Πηγή


Δείτε Επίσης

Σύγχρονες θεάσεις ερπετοειδών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.