Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Συναγερμός για τον «δράκο» του Αμαρουσίου





Επιτίθεται σε γυναίκες σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου

Σε συναγερμό βρίσκεται η αστυνομία μετά από δύο κρούσματα απόπειρας βιασμού γυναικών σε περιοχή του Αμαρουσίου, σε υπόγεια διάβαση, το πρωί της Δευτέρας.


Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά συνέβησαν σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.


Οπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες στις αρχές, ο επίδοξος βιαστής τις ακολούθησε και μόλις κατέβηκαν στην υπόγεια διάβαση, τους επιτέθηκε, άρχισε να τις θωπεύει και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. Οι γυναίκες αντιστάθηκαν και κάλεσαν σε βοήθεια, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.


Η 30χρονη γυναίκα, εμφανώς σοκαρισμένη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου ότι στις 8 το πρωί ένας άνδρας επιχείρησε να την βιάσει. Δύο ώρες αργότερα, προσήλθε στο τμήμα, τρομοκρατημένη, με την ίδια καταγγελία και δεύτερη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών.


Και στις δύο περιπτώσεις, ο «Δράκος» του Αμαρουσίου και άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας, ακολούθησε τα θύματά του την ώρα που περπατούσαν στην υπόγεια διάβαση και τους επιτέθηκε.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες αν και σοκαρισμένες έδωσαν μία πρώτη περιγραφή του δράστη στις Αρχές,.

Δείτε Επίσης

Η κοινότητα των 126 κατοίκων που είναι όλοι παιδόφιλοι και βιαστές



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.