Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Πώς είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα σε διάφορες χώρες





Τα πρότυπα ομορφιάς διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Η Daily Mail παρουσιάζει το γυναικείο σώμα, όπως το επεξεργάστηκαν γραφίστες σε κάθε μία από τις παρακάτω χώρες και δείχνει πώς είναι ο ιδανικός γυναικείος σωματότυπος σε διάφορα μέρη του κόσμου.


Στους γραφίστες δόθηκε ένας αρχικός σωματότυπος και η οδηγία το αποτέλεσμα να ταιριάζει με τις αντιλήψεις του πολιτισμού στον οποίο ζει η γυναίκα και να αποτελεί μια ιδανική γυναικεία μορφή. Στην πρώτη εικόνα δεξιά βρίσκεται η αρχική φωτογραφία που δόθηκε στους γραφίστες...


Δείτε το αποτέλεσμα...

ksjadgay8

ksjadgay2

ksjadgay3

ksjadgay4

ksjadgay5

ksjadgay6

ksjadgay7

ksjadgay9

ksjadgay10


Δείτε Επίσης

Φεστιβάλ Καννών 2016: Λάμψη και χλιδή στο κόκκινο χαλί! (video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.