Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Έρευνα: Η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι το... κέρατο!




Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, όλο και περισσότερες γυναίκες αφήνουν τους άνδρες τους να τις απατούν... 


Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post», η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι αυτή. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, οι γυναίκες προτιμούν να ασχολούνται με τα παιδιά, αφήνοντας τον άντρα τους να κάνει θέλει. Αρκεί να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. 


Το μήνυμα που στέλνουν οι περισσότερες παντρεμένες στους συζύγους τους είναι: «Κάντε μου παιδιά και μετά κάντε ότι θέλετε αρκεί βέβαια να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας σε ότι αφορά την οικογένεια». 


Η τάση για «λευκό γάμο» βρίσκει πλέον περισσότερη απήχηση στις ΗΠΑ, γράφει η αμερικανική εφημερίδα "New York Post", επικαλούμενη την σύμβουλο σχέσεων, Σούζι Τζόνσον.


«Πολλοί σύζυγοι συμφωνούν στο να προσφέρουν ένα ακόμη παιδί στην γυναίκα τους με την ίδια στη συνέχεια να τους δίνει την συγκατάθεσή της για να έχουν "ανάρμοστη σχέση" . Οι γυναίκες επιτρέπουν στους άνδρες τους να τις απατούν και μάλιστα σε σταθερή βάση», προσθέτει. 



«Συμφωνούν σε μία αμνηστία του Σαββατοκύριακου, όπου ο άντρας κάνει αυτό που θέλει»,υποστηρίζει η Σούζι Τζόνσον που έχει ιδρύσει την ιστοσελίδα με έδρα το Ντάλας 


"goasksuzie.com". 


Η ίδια υποστηρίζει ότι, οι γυναίκες δείχνουν ανοχή στην απιστία προκειμένου οι άντρες τους να τους προσφέρουν μία μεγάλη οικογένεια αλλά και να τους καλύπτουν τις οικογενειακές ανάγκες. 


«Αυτοί οι διακανονισμοί αυξάνονται συνεχώς την ώρα που ενισχύεται ο αριθμός των γυναικών που διευρύνουν τα σύνορα της μονογαμίας και συμβιβάζοντας μ' έναν λευκό, ανοιχτό γάμο όπου και οι δύο πλευρές έχουν εξωσυζυγική σχέση», επισημαίνει η Αμερικανίδα σύμβουλος σχέσεων. 


Η περίπτωση της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Χίλαρι Κλίντον και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον είναι ενδεικτική, αναφέρει η Τζόνσον. Η Χίλαρι συμβιβάστηκε με το γεγονός ότι ο Μπιλ την ταπείνωσε μπροστά σε όλο την Αμερική αφού παραδέχτηκε ότι είχε ανάρμοστη σχέση με την πέτρα του ροζ σκανδάλου στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι. 


Σύμφωνα με έρευνα του 2013, πάνω από το 50% των γάμων επιβιώνουν παρά την απιστία, όπως υπογραμμίζει η Τζόνσον. 


«Δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα, το να είχες εξωσυζυγική σχέση ήταν αιτία διαζυγίου, τώρα όμως οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. 


Όσο περισσότερο επενδύεις στο γάμο, - λόγω της αγάπης, του τρόπου ζωής, των οικονομικών, των παιδιών ή ενός συνδυασμού όλων αυτών - κάνεις περισσότερους συμβιβασμούς, όπως το να επιτρέπεις στον άντρα σου να σε απατά», επισημαίνει η Αμερικανίδα σύμβουλος γάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.