Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο χάρτης που έγινε viral -Εσείς βλέπετε το γυναικείο σώμα;





Με την πρώτη ματιά βλέπετε έναν χάρτη, όχι και τίποτα σπουδαίο έτσι δεν είναι; Αν προσέξετε, όμως, καλύτερα θα καταλάβετε γιατί αυτός ο χάρτης έχει γίνει viral μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.


Ο χρήστης Shinygreencloud πόσταρε στο Imgur, ιστοσελίδα για φωτογραφίες, αυτόν τον παλιό χάρτη, ο οποίος βρισκόταν στον σιδηροδρομικό σταθμό που εργάζεται, καθώς παρατήρησε κάτι που δεν είχε δει.


Ανάμεσα στα τοπωνύμια, τις κοιλάδες και τις λίμνες φαίνεται το σώμα μιας γυμνής γυναίκας. Η εικόνα εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στο Διαδίκτυο, μετρώντας μέχρι στιγμής πάνω από 2.5 εκατ. προβολές και εκατοντάδες σχόλια.






Ο χάρτης δημοσιεύτηκε και στο Reddit, με τους χρήστες να το διασκεδάζουν στα σχόλια.


«Αεροφωτογραφίες από το 1982. Το πεδίο ελέγχθηκε το βράδυ», έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος: «Γεωλόγοι:αυτός ο χάρτης έφτιαξε όλη μου τη ζωή».


Βίντεο: Στη Νέα Ζηλανδία το πρώτο ρομπότ «ντελιβεράς» πίτσας

Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.