Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Με τεχνολογία OLED το μέλλον των τηλεοράσεων




Από το 1950 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, οι τηλεοράσεις ακολουθούσαν μια σχεδόν γραμμική εξέλιξη, με την εισαγωγή της έγχρωμης εικόνας να καταγράφεται ως το πιο σημαντικό άλμα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, ο ρυθμός με τον οποίο αναπτύσσεται η τεχνολογία των τηλεοπτικών συσκευών είναι πραγματικά μοναδικός. Μία LG OLED TV του 2015 δεν μοιάζει σχεδόν σε τίποτα, ούτε σχεδιαστικά, ούτε τεχνολογικά, ακόμη και με ένα κορυφαίο μοντέλο LG τηλεόρασης του 2005.


Το γεγονός ότι η τεχνολογία των τηλεοράσεων δείχνει να διαγράφει μια εκθετική πορεία εξέλιξης, δημιουργεί βάσιμες απορίες για το πού θα μπορούσε να φθάσει μέσα σε σχετικά λίγα χρόνια. Η LG Electronics, θεωρεί ότι η τεχνολογία OLED μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για όλα αυτά, ανοίγοντας το δρόμο για την επόμενη γενιά των τηλεοπτικών συσκευών, εκτίμηση την οποία ασπάζονται και πολλοί από τους ειδικούς του χώρου των τηλεοράσεων. 


Διαβάστε  ακόμα:

Φυτά καλλιεργήθηκαν με επιτυχία σε προσομοιωμένο χώμα από τον Άρη 

Free.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.