Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Brain: Μηχανή αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη




Το Brain είναι το νέο προϊόν από τον Jerry Yue το οποίο βασίζεται σε έναν προηγμένο αλγόριθμο. Θα λειτουργεί ως προσωπική εικονική βοηθός για κάθε χρήστη που θα έχει στην κατοχή του σαν είσοδο όχι μόνο ένα προφίλ του ποιος είναι ο χρήστης, αλλά και τι κάνει και τι θέλει να κάνει.


Ο Jerry Yue, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από την τελευταία του startup, μια κινεζική υπηρεσία παράδοσης τροφίμων Benlai.com, είναι στο δρόμο για να ξεκινήσει την Βrain LLC στις ΗΠΑ, με τη βοήθεια των νέων μηχανικών της ομάδας του από την κορυφαία σχολή μηχανικών της Κίνας στο Πεκίνο.


Οι μηχανικοί της Brain LLC ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει έναν προηγμένο αλγόριθμο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη που δίνει το πιο σχετικές πληροφορίες με βάση τα συμφραζόμενα σε ένα χρήστη χωρίς να πρέπει να περάσει από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Σε ένα βήμα παραπέρα, ο εξελιγμένος αλγόριθμος του Brain ήδη απαντά σε ερωτήσεις στο Quora με έναν απίστευτο βαθμό ακρίβειας.


Αλλά, σύμφωνα με τον Jerry Yue, αυτό είναι μόνο η αρχή. Τελικά, ο Yue θέλει ο προηγμένος αλγόριθμός του να χρησιμεύει ως ένα «κομπλιμέντο» για τον κάθε εγκέφαλο του κάθε χρήστη.


«Σε ένα υψηλότερο επίπεδο … αν η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης, αυτό είναι μια μηχανή φιλοδοξίας», λέει ο Yue.


Στις επερχόμενες ημέρες, ο Yue θέλει το «Brain» να είναι η προσωπική εικονική βοηθός για κάθε χρήστη κάνοντας τους χρήστες να εισάγουν όχι μόνο ένα προφίλ του ποιοι είναι, αλλά τι κάνουν και τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον. Με βάση το προφίλ του χρήστη, το Βrain θα δημιουργεί μια σειρά από σύνολα δεδομένων και θα συνδυάσει τα δεδομένα με μια κοινωνική πλατφόρμα για να συνδέει χρήστες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα.


Ενώ ο Yue έχτιζε το Benlai.com, πέρναγε παράλληλα τον ελεύθερο χρόνο του πειραματιζόμενος με τη ρομποτική και τον προγραμματισμό.


«Δουλεύω σε αυτό τον αλγόριθμο για περισσότερο από τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Yue.


Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν $1.5 εκατομμύρια κεφάλαια από έναν ισχυρό Κινέζο επενδυτή.


Δείτε  ακόμα:

Σούπερ-ελαστικό τεχνητό δέρμα που εκπέμπει φως


Πηγή: SecNews





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.