Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Έρχεται το τέλος του σεξ;





Μέσα στα επόμενα 20 με 40 χρόνια το σεξ ίσως να μην είναι απαραίτητο για αναπαραγωγικούς λόγους σύμφωνα με επιστήμονες. Πλέον οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως τα ζευγάρια θα μπορούν να δημιουργούν τα παιδιά τους σε εργαστήρια.


Ο καθηγητής Χένρι Γκρίλι του πανεπιστημίου Στάνφρορντ κατέληξε στην διαπίστωση αυτή την οποία παρουσιάζει στο βιβλίο του με τίτλο «Το τέλος του σεξ και το μέλλον της ανθρώπινης αναπαραγωγής» (“the end of sex and the future of human reproduction”)


Κατά τον Γκρίλι τα ζευγάρια δεν θα κάνουν σεξ για αναπαραγωγικούς λόγους γιατί δεν θα χρειάζεται. «Σε 20 με 40 χρόνια θα πηγαίνουν απλά στα αρμόδια εργαστήρια και οι εξειδικευμένοι επιστήμονες θα «δημιουργούν» το έμβρυο, ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Όταν ένα ζευγάρι θα επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, ο άντρας θα προσφέρει το σπέρμα του και η γυναίκα λίγο από το δέρμα της» δήλωσε ο καθηγητής στους Times.


Σύμφωνα με τον Γκρίλι τα ωάρια πλέον δεν θα είναι απαραίτητα καθώς οι επιστήμονες θα μπορούν να μετατρέπουν σε ωάρια τα βλαστοκύτταρα που θα παράγονται από το δέρμα της γυναίκας. 


                      Αυτή είναι η νούμερο 1 αιτία διαζυγίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.