Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Το ήξερες; Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα κουβαλάει αυτό το αντικείμενο πάνω της;





Είναι μικρό, στρογγυλό, σαν ένα νόμισμα.. Αλλά μπορεί να σας σώσει τη ζωή!Ονομάζεται «Αθηνά» και είναι το πνευματικό τέκνο μερικών εφευρετών που τώρα ψάχνουν να βρουν χρηματοδότες για να βγάλουν την εφεύρεσή τους στην αγορά.


Οι εφευρέτες την εταιρεία τους, την οποία ονόμασαν «ROAR for Good», δεν την βλέπουν ως μια συνηθισμένη επιχείρηση αλλά σαν κάτι πολύ πιο σημαντικό. Κάτι που ελπίζουν ότι κάποια μέρα θα κάνει την διαφορά.

Το «Αθηνά» δεν είναι απλώς ένα εμπορικό προϊόν. Για κάθε συσκευή που πωλείται, ένα μέρος των εσόδων επενδύεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα που σκοπό έχουν να ευαισθητοποιήσουν και να μειώσουν τη βία και την κακοποίηση των γυναικών.



Γιατί αυτό το gadget είναι τόσο σημαντικό; Αν δεχτείτε επίθεση, πατάτε το κουμπί του «Αθηνά» και ακούγεται μια ειδοποίηση που είναι «πιο δυνατή ακόμη και από ένα τρένο» ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει ένα σήμα SOS:Το σήμα που εκπέμπει το «Αθηνά» φτάνει στα κινητά τηλέφωνα των φίλων και των αγαπημένων σας και τους ειδοποιεί ότι βρίσκεστε σε κίνδυνο. Ταυτόχρονα τους ενημερώνει για την ακριβή σας θέση ενώ τους προτρέπει να καλέσουν άμεσα την αστυνομία.Η συσκευή αισθητικά δεν είναι καθόλου άσχημη και έρχεται σε μια ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων.


Η εταιρεία επιδιώκει να μαζέψει 40.000 δολάρια τις επόμενες 24 ημέρες για να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή της συσκευής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της εταιρείας.


Δείτε  ακόμα:

Ανακαλύφθηκε ο πιο μακρινός γαλαξίας (video)

Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.