Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Φορητός φούρνος φτάνει τους 500°C και μαγειρεύει πίτσα σε 90 δευτερόλεπτα




Η πίτσα είναι αγαπημένο γρήγορο φαγητό για πολλούς ανθρώπους σε ανά τον κόσμο... όμως μόνο "fast food" δεν θεωρείται αφού χρειάζεται αρκετή ώρα ψήσιμο στον φούρνο.


Τώρα όμως, ο Roccbox, ένας νέος φούρνος για το ψήσιμο πίτσας που βρίσκεται στην διαδικασία συλλογής κεφαλαίων για την μαζική παραγωγή του αναμένεται να αλλάξει τα πάντα αναφορικά με το ψήσιμο της πίτσας, αφού θα χρειάζεται να ψήσει μία Neapolitan σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.


Ο φορητός, ελαφρύς, ξύλινος, με παροχή γκαζιού φούρνος, αναπτύσσει θερμοκρασίες μεγαλύτερες από έναν κανονικό φούρνο, αφού μπορεί να φτάσει στους 500°C ώστε να δημιουργήσει το απαραίτητο περιβάλλον για την παρασκευή πίτσας.


Ο Roccbox δεν ψήνει μόνο πίτσα αλλά και λαχανικά, κρέας, ψάρι, ακόμα και ψωμί.


Στο Indiegogo η τιμή του φτάνει τα 479 δολάρια ενώ με τα μεταφορικά η τελική τιμή θα είναι ελαφρώς υψηλότερη.


Η εταιρεία ήδη έχει σπάσει το φράγμα του στόχου συλλογής επενδυτικών κεφαλαίων των 100.000 δολαρίων, παρά το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο Indiegogo για κάποιες ημέρες ακόμα. Ήδη ο φούντος έχει συγκεντρώσει κεφάλαια 404.384 δολάρια.  



Διαβάστε  ακόμα:

Τι πρέπει να ξέρετε για τα 12 ζώδια;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.