Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού το ξεφορτώνονται με την πρώτη ευκαιρία





Τους διώχνουν παγιδευμένα πνεύματα και η φιγούρα σατανικού τράγουΠωλητήριο μπαίνει στο σπίτι της Βρετανίας που λέγεται πως είναι το πιο στοιχειωμένο της χώρας. Η 43χρονη ιδιοκτήτριά του το πουλά επειδή, όπως λέει, την καταδιώκει το φάντασμα ενός σατανικού τράγου.


Η Vanessa Mitchell από το Essex δεν γνώριζε πως το αγροτόσπιτο στο οποίο μετακόμισε το 2004, επονομαζόμενο «Cage», ήταν στοιχειωμένο. Υποστηρίζει στη Daily Mail πως έχει πολλές φορές δει φιγούρες φαντασμάτων, όταν ήταν έγκυος μια τέτοια μορφή την έσπρωξε δυνατά και άλλοτε τη χτύπησε στα οπίσθια.


Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει δει και κηλίδες αίματος να εμφανίζονται στο πάτωμα.


Η χαριστική βολή ήρθε ωστόσο όταν κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια σκιά, που η ίδια λέει πως ήταν σατανικός τράγος, να περιφέρεται στο σπίτι.


«Η φιγούρα που καταγράφηκε στο βίντεο είναι σατανική», λέει η Vanessa, «ειλικρινά πιστεύω πως το σπίτι είναι καταραμένο, έζησα εδώ για χρόνια αλλά όταν είδα μια μεγάλη σκοτεινή μορφή να στέκεται ανάμεσα σε μένα και την κούνια του γιου μου, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα».


«Τα βίντεο από τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν έναν σατανικό τράγο, αυτό επιβεβαιώνει πως το μέρος είναι στοιχειωμένο από το κακό», συνεχίζει, «υπάρχει κάτι διαβολικό, κάτι δαιμονικό, ό,τι κι αν είναι αυτό που κρατά τα άλλα πνεύματα παγιδευμένα μέσα».


Όταν η Vanessa αγόρασε το Cage για 148,000 λίρες το 2004, αγνοούσε τη στοιχειωμένη ιστορία του.


Ο χώρος ήταν φυλακή στο μεσαίωνα και είχε πρωτοστατήσει στο κυνήγι μαγισσών της εποχής, με οκτώ γυναίκες να πεθαίνουν εκεί.


Η 43χρονη έμεινε εκεί για 11 χρόνια και έγινε η δεύτερη μακροβιότερη ιδιοκτήτριά του καθώς οι προηγούμενοι αγοραστές του το πουλούσαν περίπου στην 4ετία.


«Έχω δει περισσότερα από όσα ποτέ φανταζόμουν στο Cage, κανείς δεν με προειδοποίησε για τη μεταφυσική αυτή δραστηριότητα στο σπίτι όταν το αγόρασα. Είναι ένα πανέμορφο σπίτι στο τέλειο μέρος, ένα ήσυχο όμορφο χωριό, αλλά αυτό που είναι μέσα στο σπίτι κάνει όποιον μένει εδώ να φεύγει στους έξι μήνες. Πριν από 100 χρόνια ένας άνδρας το αγόρασε για 150 λίρες και το πούλησε για 50 λίρες λιγότερες, μόνο και μόνο για να το ξεφορτωθεί. Το πουλάω επειδή τα πράγματα γίνονται χειρότερα και συνεχώς έχουμε ενδείξεις βασανισμένων πνευμάτων μέσα του, έχω φέρει κάθε μέντιουμ, ερευνητή και κυνηγό φαντασμάτων για να καταφέρω να απαλλάξω το σπίτι από ό,τι έχει μέσα του».


«Όταν βρισκόμουν στο σπίτι με παρέα ένιωθα ασφαλής αλλά όταν έμενα μόνη μου δεν το άντεχα και ποτέ δεν ήθελα να γυρίζω στο σπίτι. Μερικές νύχτες φοβόμουν τόσο πολύ που κοιμόμουν κρυμμένη κάτω από τα σκεπάσματα και με όλα τα φώτα αναμμένα», περιγράφει.


Ψάχνοντας την ιστορία του σπιτιού, η γυναίκα ανακάλυψε πως ήταν φυλακή, πως είχαν σταλεί εκεί θύματα της πανούκλας για να πεθάνουν αλλά έμαθε και για αυτοκτονίες της σύγχρονης εποχής.


«Επιστρέφω σπάνια σε αυτό το σπίτι κι όταν το κάνω δεν είμαι ποτέ μόνη μου και δεν μπαίνω ποτέ μέσα, ξέρω πως ό,τι κι αν βρίσκεται εκεί με αναγνωρίζει. Όσους κι αν έφερα για να βοηθήσουν τις παγιδευμένες ψυχές που ζουν σε αυτό το σπίτι δεν τα κατάφεραν, νομίζω πως κανείς δεν θα μπορέσει να το αλλάξει. Αλλά μου έπεσαν πολλοί οι τρομακτικοί του ένοικοι και η εικόνα του σατανικού τράγου ήταν η τελευταία ώθηση που με έσπρωξε να το πουλήσω», εξηγεί.







Διαβάστε  ακόμα:

Φυγή και λουκέτα: Μαζική έξοδος Ελληνικών επιχειρήσεων προς Βουλγαρία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.