Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αυτός ο άντρας απάτησε την γυναίκα του - Με την γυναίκα του




Ένας άνδρας από την Γιούτα των ΗΠΑ παραδέχθηκε δημοσίως στο Facebook ότι... απάτησε την σύζυγό του ενώ ήταν για ψώνια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. 


Ο Jason Hewlett αποκάλυψε ότι γοητεύτηκε από μια γυναίκα που βρισκόταν μπροστά του στην ουρά, ενώ περίμενε για να πληρώσει, σε ένα εμπορικό κέντρο. 


"Ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά απάτησα την σύζυγό μου σήμερα" έγραψε ενώ αναφερόμενος στην γυναίκα που είδε ανέφερε: "Σκέφτηκα ποιος είναι ο τυχερός που είναι μαζί της". Σε κλάσματα δευτερολέπτου βεβαίας ο 37χρονος διαπίστωσε πως επρόκειτο για την... σύζυγό του. Όπως είπε δεν την κατάλαβε αμέσως γιατί δεν περίμενε να την δει στο συγκεκριμένο μέρος. 


Από τότε που ανέβασε την ανάρτηση με την "απιστία" του και την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook έχει λάβει 123.000 likes, ενώ έχει πάνω από 80.000 χρήστες την έχουν κοινοποιήσει.


Διαβάστε  ακόμα:

Γιατί κάποιες γυναίκες δείχνουν μικρότερες

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.