Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τεστ: Θα κάνεις έναν ή περισσότερους γάμους;





Οι σχέσεις είναι δύσκολες στις μέρες μας . Η οικονομική κρίση, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, τα διαφορετικά στάνταρντς που έχει θέσει ο καθένας στη ζωή του, δυσχεραίνουν την επιλογή του κατάλληλου συντρόφου.

Όμως η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ζευγάρια που έχουν χωρίσει συνεχίζουν τη ζωή τους και ξαναπαντρεύονται ενώ άλλες  γυναίκες που ήταν αρνητικές στο ενδεχόμενο ενός γάμου, αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα επισφραγίζοντας και επίσημα τη σχέση τους με τον σύντροφό τους .

Αλλωστε εκείνο που ζητάμε στις σχέσεις μας είναι κατανόηση, τρυφερότητα, αγάπη και λίγη υπομονή, καθώς όπως λέγανε και οι παλιότερες γενιές "χωρίς υπομονή δεν γίνεται τίποτα".

Εμείς βρήκαμε ένα τεστ που αν το κάνετε θα δείτε πόσες φορές θα παντρευτείτε! Απαντήστε με ειλικρίνεια στις παρακάτω ερωτήσεις και κάντε το τεστ εδώ.

Το αποτέλεσμα μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα!


Διαβάστε  ακόμα:

Γιατί κάποιες γυναίκες δείχνουν μικρότερες


Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.