Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Οι απίστευτοι βράχοι του Wulingyuan




Η περιοχή Wulingyuan βρίσκεται στα βουνά της κινεζικής επαρχίας Hunan και είναι διάσημη για τους… βράχους της. Χιλιάδες άνθρωποι την επισκέπτονται κάθε χρόνο για να θαυμάσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία.



Οι πραγματικά περίεργοι αυτοί βράχοι, που αποτελούνται από ένα είδος πετρώματος που λέγεται χαλαζίτης, μοιάζουν με γιγάντιες κολώνες το ύψος των οποίων σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 800 μέτρα! Το σχήμα τους είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας διάβρωσης που προκαλείται από το νερό της βροχής και τον πάγο που καλύπτει το έδαφος κατά τη διάρκεια των κρύων χειμερινών μηνών.


Οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί των βράχων του Wulingyuan είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ορόσημα της Κίνας και μπορεί κανείς να τους δει σε πολλούς από τους πιο παλιούς πίνακες της χώρας. Επιπλέον, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των “Hallelujah Mountains”, των βουνών που εμφανίζονται να επιπλέουν στη διάσημη κινηματογραφική επιτυχία “Avatar”.


Απολαύστε το εκπληκτικό τοπίο στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.














             Feng Shui για καλύτερο σεξ


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.